Un nou serviciu RoShooters

vineri, 25 septembrie 2009
Grupul RoShooters lanseaza un serviciu nou: Prelucrari profesionale pentru imaginile Dvs.

Ce este acest serviciu? Dvs ne trimiteti imaginile pe care le doriti prelucrate, alaturi de un formular de comanda in care completati prelucrarile dorite. Un membru RoShooters preia comanda Dvs, prelucreaza imaginile conform dorintei Dvs, si vi le trimite pe adresa Dvs de mail.

Cat costa? Pana la data de 15 Martie 2010 acest serviciu este complet gratuit. Dupa 15 Martie 2010 vom pastra o parte din ajustari gratuite, ramanand ca cele avansate, care cer mult timp de prelucrare, sa fie cu un pret modic, astfel incat toti sa fie multumiti.

Cat dureaza pana imi vin pozele? Termenul de executie maxim este de 1 saptamana de la data preluarii comenzii, desi in mod normal, in 70-80% din cazuri nu va trece decat 1-3 zile de la preluarea comenzii pana la realizare. Echipa va prelua comenzile in ordinea sosirii lor (cate o comanda/utilizator).

Ce fel de poze prelucrati? Prelucram orice fel de poze, cu exceptia celor cu continut jignitor sau ofensator, ori cele cu continut pornografic. Pentru o comanda respinsa veti primi un e-mail de respingere.

Care sunt cerintele tehnice pentru o imagine buna? Pentru ca o imagine sa fie potrivita la prelucrari este indicat sa nu fie facuta cu telefonul. De asemenea pentru a imbunatati calitatea imaginilor Dvs va indicam o mica brosura de 3 pagini disponibila pentru descarcare: Minitutorial pentru poze perfecte.

Pentru comenzi va rugam sa descarcati formularul de comanda. Acesta contine instructiuni de completare. Dupa ce ati completat, va rugam sa-l transmiteti alaturi de imaginile dorite la adresa roshooters@yahoo.com.


Exemple de prelucrari imagini, inainte si dupa prelucrare:Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

0 comentarii: